2014. szeptember 02., kedd 00:00

Házirend

 

SÍFELVONÓ HASZNÁLATI UTASÍTÁSA

1. A felvonót 10 év alatti gyermekek csak felügyelettel használhatják!
2. A felvonót csak a liftezésre kioktatott, vagy gyakorlott síző veheti igénybe!
3. A felvonó kizárólag kezelő, ill. síoktató felügyelete mellett működtethető!
4. A felvonót a kiszállást jelző táblánál el kell hagyni!
5. Vontatás közben a kötél által megadott nyomon kell haladni, szlalomozni, a kötelet rángatni tilos!
6. Tilos a felvonóval szánkót vontatni.
7. Balesetet, műszaki rendellenességet a kezelőnek haladéktalanul jelenteni kell!

 

A FELKAPASZKODÁS MÓDJA

- Álljon a felszállóhelyre sível a menetirányba, biztosan, hogy ne csússzon semerre sem.
- Mindkét kézzel fogja meg a műanyag kötelet, és emelje kb. derékmagasságba.
- Ha nem sikerül a beszállás, engedje el a kötelet, ne kapjon utána.

 

KISZÁLLÁS

- A kijelölt helyen lépjen el kisterpesszel a nyomvonalból, engedje el a kötelet.
- Gyorsan hagyja el a kiszálló helyet.

 

SÍPÁLYA HASZNÁLATI UTASÍTÁSA

1. A sípályát csak síoktató felügyelete mellett használhatják!
2. A sípályán tilos a síbot használata!
3. A sípályára felmenni csak sífelszerelésben szabad!
4. Utcai cipőben fellépni tilos!

 

 

RUHÁZAT ÉS VÉDŐÖLTÖZET A PÁLYÁN

Pályánkon való sízéshez nem szükséges semmilyen különleges öltözék a legpraktikusabb az időjárásnak megfelelő, kényelmes sportos ruházat. Míg tavasszal és ősszel könnyebb ruházatot ajánlunk, a hideg és a tél bekövetkeztével érdemes itt is síruhát hordani. A lehetőleg erősített tenyerű KESZTYŰ, sízokni és bukósisak viselése kötelező, mivel így elkerülhető a kéz lehorzsolása és esés esetén a fej sérülése. Kisgyermekek öltöztetésénél kérjük a szülőket, hogy figyeljenek, ne legyen gyermekeiken semmi olyan ruházat, ami esetleg felcsavarodhat vagy beakadhat valahova.

 

TANÓRÁK

A síiskolában egyéni magánórák vagy csoportos oktatás folyik. Minden óra 50 perces. Kérünk minden tanulót, hogy időben érkezzen, hogy az óra kezdésére a felszerelést magukhoz tudják venni.

Az egyéni oktatáson az oktató csak egy tanulóval foglalkozik és egyeztetés alapján az órák bármikor és bármilyen rendszerességgel igényelhetők. Az egyéni oktatás testvérek, barátok esetében maximum 4 főig bővíthető. Magánóra 1 vagy 5 alkalmas bérlettel vehető igénybe. A bérletet a vásárlástól számítva 8 héten belül használhatja fel. A bérletek lejártakor az esetlegesen fennmaradt alkalom nem vihető át a következő bérletre. Pénzbeli visszatérítésre nincs lehetőség. A bérletek névre szólóak, át nem ruházhatók.

A csoportos tanfolyami oktatás 10+1 alkalomból áll, heti 1-szeri edzéssel. Ezek fix időpontban vannak, és tudásszinteknek megfelelően kerülnek a gyermekek, felnőttek besorolásra a különböző szintű csoportokba. A csoportok létszáma maximum 15 főből áll, 10 fő után két oktatóval. A csoportok minimum 5 főtől indulnak. Tanfolyami órát nem lehet pótolni.

Minden szolgáltatásunk és egyéb, a házirendben „térítés mértéke” a mindenkori árlistában szerepel. Az első alkalommal minden vendégnek kötelező kitölteni a felelősségvállaló nyilatkozatot, amellyel elfogadja a létesítmény mindenkori házirendjét. Az első belépés magába foglalja a nyilvántartásba vételt is.

A Házirendben szereplő előírások súlyos vagy folyamatos megszegése esetén a szabálytalankodó figyelmeztetésére kerül sor. Eredménytelenség esetén az üzemeltető jogosult a vendéget távozásra felszólítani, illetve tagjai sorából időlegesen, vagy végleg kizárni. A kiutasított szabálytalankodó vendég az üzemeltetővel szemben semmilyen követeléssel nem élhet. A létesítmény területén minden vendégre kötelező érvényű a rend és tisztaság betartása, másik vendég tiszteletben tartása, a kulturált viselkedés. A berendezés, műanyag tansípálya, sífelvonó és bérbe adott felszerelés (síléc, bakancs, sisak) nem rendeltetésszerű használatából eredő károkat, a vendég köteles megtéríteni. A bérbe adott eszközöket használat után a vendég köteles visszaszolgáltatni az üzemeltető képviselő részére. A Győrújbartái Síiskola üzemeltetője nem vállal felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben keletkezett károkért, amennyiben azok a Házirend be nem tartásából, illetve a vendégek felelőtlen viselkedéséből erednek, valamint az elveszett, eltulajdonított tárgyakért, értékekért. A létesítmény területén hagyott értéktárgyakért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Bármelyféle alkohol, gyógyszer, drog vagy más tudatmódosító szer hatása alatt a sípálya használata tilos, illetve nem használhatja a pályát olyan betegségben szenvedő személy, aki a pálya biztonságos igénybevételét akadályozza vagy gátolja.

A Győrújbaráti Síiskola területén bekövetkező bármilyen rendkívüli eseményt az elsődlegesen észlelő az üzemeltetőnek köteles késedelem nélkül jelezni.

A létesítmény egész területén: Tilos a dohányzás! A kijelölt dohányzóhelyet tábla jelzi.

A síiskola területén szelektív hulladékgyűjtés van, ezért kérjük, hogy Önök is különítsék el a papírt, üveget és műanyagot.

A Házirendet az üzemeltető saját belátása szerint bármikor módosíthatja, illetve kiegészítheti. A Győrújbaráti Síiskola üzemeltetője fenntartja a jogot a létesítmény egész, vagy részterületein zártkörű rendezvények lebonyolítására az általános vendégkör kizárásával. Az órarendet valamint az oktató személyét illetően változtatás jogát a vezetőség fenntartja.

A Győrújbaráti Síiskola Házirendje minden szolgáltatást igénybe vevő vendég számára az intézmény területén elérhető és áttekinthető. A Győrújbaráti Síiskola üzemletetését a Step For Fit Kft. (9081 Győrújbarát, Paperdő utca 4373 hrsz.) végzi. A szolgáltatások igénybevétele a Házirend automatikus elfogadását jelenti!

 

Rendkívüli eseménytől függően, késedelem nélkül telefonon értesítendő:

Mentők (baleset esetén) -104

Tűzoltóság (tűz esetén) – 105

Rendőrség (rendbontás esetén) – 107

 

Kövess Minket!★ Kérjük értékeld a Győrújbaráti Síiskolát! ★Kövess Minket!


Szeretnél friss információkat kapni tanfolyamokról és táborokról?
Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required

Hírek a GyőrSí ajánlásával

 

Hójelentés

Reklám

 
mondial-siutlevel-banner525x138-ok
 

Kövess a Google Plus-on!


Térkép

 Váltás nagyobb térképre: http://goo.gl/zLjynA


Kövess minket a Facebook-on

  • facebook
  • GyőrSí G+
  • linkedin
  • twitter
  • rss
  • rss
  • Győrújbaráti Síiskola elérhetőségei