2014. szeptember 22., hétfő 00:00

Gyakran Ismételt Kérdések

 

Miért érdemes oktatóval a műanyagpályán megtanulni síelni?
Elsősorban anyagi megfontolásból. Kedvezőbb áron tudjuk biztosítani síelés tanulását, mint külföldön. Nem kell drága szállásra, síbérlete, külföldi oktatókra költenünk a pénzünket, és nem kell messzire utazni, hanem itt a lakhely közelében tudjuk elsajátítani a síelést. És nem utolsó szempont, hogy nagyban megkönnyíti az első havas síelésünket.

A sízés igen rövid gyakorlás alatt képes nagy örömet okozni. Ennek elérésében nagy szerepet játszanak az oktatók. Ők azok, akik profi módon, az alapoktól tanítanak meg síelni, a technikákat tervszerűen építik egymásra, és szemük van ahhoz, hogy a tanítvány mozgásában észrevegyék a gátló tényezőket vagy éppen a fejleszthető lehetőségeket.

Mikortól ajánljuk?
4 éves kortól ajánljuk. Kiválóan fejleszti a gyermek erő és állóképességét, egyensúlyérzékét, tér- idő és tájékozódó képességét, koordinációját, érzelmi képességét: bátorság, lelkesedés, együttműködés.

Mikor van nyitva a síiskola?
Szeptember végétől április elejéig van nyitva a síiskola. Munkaszüneti-, ünnepnapokon és hétvégi munkanapokon is megtartjuk a csoportos óránkat a megfelelő szokásos időpontban.
További részletek: GyőrSí Programok

Az időjárás befolyásolja-e a pályát, oktatást?
Sem az eső, sem a hó nem befolyásolja az oktatást. Minkét esetben ugyanúgy lehet használni a pályát. Eső esetén érdemes magaddal hozni hagyományos esőkabátot. Mindig az időjárásnak megfelelően kell öltözni!
További részletek: Időjárás Győrújbarát

Lehet-e pótolni a csoportos órát?
Csoportos órák nem pótolhatók.

A csoportos tanfolyam átváltható-e magánórára?
A befizetett tanfolyami órát magánórára átváltani nem lehet.

Hogyan működik az egy illetve az 5 alkalmas magánóra?
Az egyéni oktatáson az oktató csak egy, ill. két tanulóval foglalkozik és egyeztetés alapján az órák bármikor és bármilyen rendszerességgel igényelhetők. Az 5 alkalmas bérletes magánóra testvérek, barátok, szülők esetében maximum 4 főig bővíthető.

Meddig használható fel az 5 alkalmas magánóra bérlet?
A bérletet a vásárlástól számítva 8 héten belül használhatja fel. A bérletek lejártakor az esetleges fennmaradt alkalom nem vihető át a következő bérletre. Pénzbeli visszatérítésre nincs lehetőség. A bérletek névre szólóak, át nem ruházhatók.

Mennyi idő alatt sajátítható el a síelés?
A síelés un. „nyílt mozgáskészség”, ezért életünk végéig tanuljuk! A síelés alapjai azonban, a tapasztalatok szerint, két szezon alatt a tanulók mindegyikében biztos sítudássá érnek, mellyel már a nehezebb sípályákon is biztonságosan tudnak közlekedni.

Ha már tudok síelni, akkor milyen formában használhatom a sípályát?
A sípályát csak oktatásra, a GyőrSí oktatóival lehet használni. Amennyiben autodidakta módon vagy oktató segítsége nélkül tanultál meg síelni, akkor magánóra keretében szakképzett oktatónk a sok jó tanács mellett az esetleges hibák kijavításában lesz segítségedre.

Milyen felszerelés szükséges a műanyag pályán való síeléshez?
Pályánkon való sízéshez nem szükséges semmilyen különleges felszerelés a havas sízéshez is használt síléc, síbakancs, sisak, melyet a pályánkon tudsz bérelni az oktatás időtartamára. Ha van saját felszerelésed azt is hozhatod magaddal. Ebben az esetben, ha a pályánkon használtad a sílécet a következő havas síelésnél érdemes síszerviznél újra waxoltatni a lécet.
Az öltözék a legpraktikusabb az időjárásnak megfelelő, kényelmes sportos ruházat. Míg tavasszal és ősszel könnyebb ruházatot ajánlunk, a hideg és a tél bekövetkeztével érdemes itt is síruhát hordani. A lehetőleg erősített tenyerű KESZTYŰ, sízokni és bukósisak viselése kötelező, jó időben elég a biciklis sisak (ha van hozd magaddal). Kisgyermekek öltöztetésénél kérjük a szülőket, hogy figyeljenek, ne legyen gyermekeiken semmi olyan ruházat, ami esetleg felcsavarodhat vagy beakadhat valahova. Eső esetén érdemes magaddal hozni hagyományos esőkabátot.

Kövess Minket!★ Kérjük értékeld a Győrújbaráti Síiskolát! ★Kövess Minket!


Szeretnél friss információkat kapni tanfolyamokról és táborokról?
Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required

Hírek a GyőrSí ajánlásával

 

Hójelentés

Reklám

 
mondial-siutlevel-banner525x138-ok
 

Kövess a Google Plus-on!


Térkép

 Váltás nagyobb térképre: http://goo.gl/zLjynA


Kövess minket a Facebook-on

  • facebook
  • GyőrSí G+
  • linkedin
  • twitter
  • rss
  • rss
  • Győrújbaráti Síiskola elérhetőségei