szombat, 07 október 2017 06:56

LEGYÉL TE IS SÍOKTATÓ!

Síoktatatói képzés nem csak pedagógusoknak!

Kösd össze a kellemeset a hasznossal! Gondoltál már arra, hogy megpróbálj a legkedvesebb időtöltésedből pénzt csinálni? Nálunk a síelést, snowboardozást álomkarrierré válthatod!

Gyere és csatlakozz a Győrújbaráti Síiskola csapatához!

Nincs hozzá képesítésed? Semmi gond, mi ebbe is tudunk segíteni!

 „Műanyagpályás síoktatás-alapiskola” tanfolyamot szervezünk a Győrújbartái Síiskolába az Iskolai Síoktatók Egyesületével (ISE) együttműködve.

Az elmúlt években az ISE kidolgozott egy új sí alapiskola tematikát, mely a testkulturális, fittségi szemléletet helyezi előtérbe. A testnevelő tanárok, a leendő síoktatók így olyan speciális oktatási módszerrel ismerkedhetnek meg, amely az általános mozgásszervi panaszok megelőzését és javítását is szolgálják.
A „Műanyagpályás síoktatás-alapiskola” (alap.eng.sz.: 27282-156/2016. – Tanúsítvány – 30 óra) című akkreditált pedagógus továbbképzésünk a műanyagpályán megvalósítható síoktatást helyezi a középpontba.
A korábbi budapesti képzésen nagy lelkesedéssel vettek részt a kollégák az elméleti és a kiemelt hangsúllyal bíró gyakorlati programokon, kiváló, eredményes munkát végeztek, tanúsítványt kaptak és „Műanyagpályás sítutor” minősítéssel zárták a képzést!
Ezért is gondoltuk, hogy a Győr környéki pedagógusoknak, a síoktatással foglalkozó szakembereknek is lehetőséget kínálunk a 30 órás képzés elvégzésére!

Elmélet:    2017. november 17. péntek 900-1800
Gyakorlat:    2017. november 18-19. 930-1700
Helyszín:     Győrújbaráti Síiskola
                            9081 Győrújbarát, Paperdő utca
www.gyorsi.hu
     Költségek:    45 000.-Ft/ISE tag – (55 000.-Ft/nem ISE tag) részére!

   Érdeklődni: Tóth Juditnál – Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. tel: 0630/204-6418

Az akkreditált képzés követelményeit teljesítők „Tanúsítványt” kapnak (30 óra), a sikeresen vizsgázók „Műanyagpályás sítutor” minősítését külön oklevél igazolja!

Jelentkezés határideje, módja: 2017. november 03.
A mellékelt jelentkezési lapot (lapokat) kérjük
a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címre elküldeni!

Jelentkezéis lap letölthető itt:

 

Kövess Minket!



★ Kérjük értékeld a Győrújbaráti Síiskolát! ★



Kövess Minket!


Szeretnél friss információkat kapni tanfolyamokról és táborokról?
Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required

Hírek a GyőrSí ajánlásával

 

sielok.hu

 

sielok.hu hírek

Térkép

 Váltás nagyobb térképre: http://goo.gl/zLjynA


  • facebook
  • GyőrSí G+
  • linkedin
  • twitter
  • rss
  • rss
  • Győrújbaráti Síiskola elérhetőségei